series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

BLUE WATER HIGH

INTRODUCCIÓ
Blue Water High és un drama australià dirigit al públic adolescent que va ser produït per Dennis Kieley i Noel Price. Aquesta sèrie va ser emesa pel canal ABC1 a Austràlia i pels canals La 2, Clan TV i Neox a Espanya.




ARGUMENT
La sèrie gira entorn al dia a dia d'uns estudiants de 16 anys que han estat seleccionats per entrar en una acadèmia de surf on hauran de passar dia i nit en un programa intensiu durant un any.

Temporada 1

Temporada 2

Temporada 3


ACTORS I PERSONATGES
Com que hi ha molts personatges ja que cada temporada representa un nou grup d'estudiants, aquí us deixo amb els més importants:


Sophie Luck (Home and away) apareix com a actriu principal durant la temporada 1 i 2 representant a la Fly. A la primera temporada és la més petita de tots els del grup, això fa que moltes vegades la tractin com una nena. A la segona temporada fa d'entrenadora i al ser tan jove els alumnes no la prenen seriosament.





Kate Bell (Home and away) apareix com a actriu principal durant la  temporada 1 i 3 representant a la Bec. A la primera temporada és l'única del grup que és de la mateixa ciutat i per tant pot veure a sovint la seva família. A la tercera temporada és ella qui dirigeix l'acadèmia de surf.










TEMPORADES

CURIOSITATS
Molts dels actors de Blue Water High com ara la Sophie Luck o la Kate Bell van actuar a la sèrie australiana Home and away abans d'entrar a la l'acadèmia de surf.


Altres com ara Chris Foy o Cariba Heine després de Blue Water High van fer un cameo a la sèrie australiana Dance Academy.



VALORACIÓ PERSONAL
La recomano perquè es pot veure com és la vida en un acadèmia de dia i nit, com han de llevar-se molt d'hora per a poder entrenar abans d'anar a l'institut i després quan tornen a entrenar un altre cop. Es veu com és conviure amb els que et poden treure el que més desitges i pel que has treballat tant dur, i en canvi al final arribar al punt de ser els teus millors amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada