series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

THE O.C.

INTRODUCCIÓ
The O.C. va ser un drama dirigit al públic adolescent creat per Josh Schwartz. Aquesta sèrie va ser emesa pel canal Fox als Estats Units i pel canal Fox, Clan, La 1 i Neox a Espanya.




ARGUMEMNT
Ryan Atwood, un noi d’un barri marginal, ajuda al seu germà a cometre un  robatori d'un cotxe, i això farà que quan la policia els enganxa necessiti un advocat d’ofici, en Sandy Cohen.
Al ser rebutjat i abandonat per la seva pròpia mare se'n anirà a viure amb els Cohen, una família que viu al comtat de Orange County (O.C.) on tenen les seves cases i mansions immenses moltes de les famílies més adinerades de California.



En Ryan s’haurà d’adaptar a la vida de l'alta societat i compartirà una amistat com si fossin germans amb el fill dels Cohen, en Seth. Junts viuran històries d’adolescents amb la veïna Marissa Cooper i la seva millor amiga, la Summer Roberts.




ACTORS I PERSONATGES

Benjamin McKenzie (Southland) representa a Ryan Atwood un noi de Chino que intenta encaixar en el món de O.C.











Mischa Barton (The Beautiful Life) representa a Marissa Cooper la veïna dels Cohen. Té problemes amb les drogues i sobretot amb l’alchol i té una relació pèssima amb la seva mare.










Adam Brody (Gilmore Girls) representa a Seth Cohen un noi de l’alta societat que es passa el dia fent referències a la cultura pop. Està bojament enamorat de la Summer encara que mai hagi parlat amb ella. També és un fanàtic dels còmics i els videojocs.









Rachel Bilson (Hart of Dixie) representa a Summer Roberts la noia més guapa i popular de l’institut, després de la seva millor amiga la Marissa.









TEMPORADES
Temporada
Data d’emissió
Capítols
Audiència
1
Agost 2003 – maig 2004
27
9.7
2
Novembre 2004 - maig 2005
24
7.0
3
Setembre 2005 - maig 2006
25
5.6
4
Novembre 2006 – febrer 2007
16
4.3


CURIOSITATS
  • La seva cancel·lació va ser deguda a la marxa de Misha Burton al final de la tercera temporada que va fer que la quarta baixés molt l’audiència.



  • Se-li va oferir el paper de Luke Ward a Chad Michael Murray però el va rebutjar per a poder grabar com a protagonista a la sèrie One Tree Hill.



  • La sèrie va estar gravada al sud de California però no a Newport Beach.
Platja de Newport beach


VALORACIÓ PERSONAL
Podria haver estat una de les millor sèries per adolescents però temporada rere temporada en lloc de millorar, van anar empitjorant els guions fins arribar al punt d’haver de suspendre la sèrie, ja que això es veia reflectit en les audiències.

Però que aquest primer paràgraf no us tregui les ganes de veure la exepcional primera temporada, ni la genial segona. Veure com creix la relació Seth-Ryan i com s’ajuden mútuament.





No es sap si es la raó o no per la qual no va funcionar, però el que si es pot dir es que es de les primeres sèries d’adolescents que li donen tanta importància a la vida i els problemes dels pares i altres adults.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada